ΠΡΟΦΙΛ

Η  ECOTIP POWER SAVING SOLUTIONS ιδρύθηκε το 2006 στο Ναύπλιο του νομού Αργολίδας με κύριο αντικείμενο εργασίας την σχεδίαση ,κατασκευή και εμπορία συσκευών εξοικονόμησης ενέργειας.
Η νέες ιδέες,η μοντέρνα σχεδίαση,τα πρωτοποριακά προϊοντα μας  και η εμπιστοσύνη που μας δείξατε μας έφερε γρήγορα στην πρώτη θέση της αγοράς προϊοντων εξοικονόμησης ενέργειας,με χιλιάδες προϊοντα μας να εχουν τοποθετηθεί σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια καθώς και επιχειρήσεις.
Η συνεχής έρευνα και βελτίωση των συσκευών μας έχει σαν σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα οικονομίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς πάντα με αξιοπιστία και συνέπεια.

H HPL είναι μέρος της ECOTIP POWER SAVING SOLUTION με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊοντων φωτισμού τεχνολογίας LED.
Είναι η πρώτη εταιρία στον Ελληνικό χώρο που προχώρησε στην κατασκευή των προϊοντων αυτών και μέσα από την σειρά GREENLIGHT έχει πετύχει την δημιουργία πολύ αποδοτικών λαπτήρων και φωτιστικών ,με άριστη ποιότητα κατασκευής και αυξημένη αντοχή στον χρόνο.
Το σχεδιαστικό τμήμα και το τμήμα κατασκευής είναι σε θέση να δημιουργήσουν τις πιο πρωτότυπες λύσεις και τα πιο αξιόπιστα προϊοντα,πάντα με στόχο την σωστή και στοχευμένη κάλυψη των αναγκών της αγοράς.
Στόχος μας είναι να καταφέρουμε μέσα από την διαρκή έρευνα και ανάπτυξη να μπορέσουμε να κάνουμε προσιτή την τεχνολογία LED σε όλο το κοινωνικό φάσμα και δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα οφέλοι και την οικονομία και απόδοση που παρέχουν οι λαμπτήρες και τα φωτιστικά τεχνολογίας LED.


Share it...

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld